''TRAITEUR ZEEUWS-VLAANDEREN''

 
 

Heerlijk warm 




Partnerschap 

 





Samen met "Zorgbalie Nederland" en een grote internationale traiteur zijn we een samenwerking gestart, met als doel het leveren van warme hoogwaardige  betaalbare maaltijden aan huis, aan instellingen, ouderensozen, maar ook bijvoorbeeld een bemande brandweerkazerne kan bij ons terecht. 


De eerste route 


Inmiddels zijn we naar tevredenheid van onze nieuwe klanten onze eerste "route" in Oost Zeeuws-Vlaanderen/Terneuzen gestart. Alle inwoners/instellingen/bedrijven van dit gebied kunnen 7 dagen per week een warme maaltijd laten bezorgen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld iedere week één keer te bestellen omdat dat u nou eenmaal goed uitkomt. Ook ideaal voor instellingen die zo bijvoorbeeld in het weekend ontlast kunnen worden. (ook levering in bulk mogelijk, laat u informeren!)


Drie gangen menu 


Omdat het vlees uit de eigen beenhouwerij komt, en er uitsluitend met verse ingrediënten wordt gewerkt kunt u er op vertrouwen dat u of uw geliefden iedere dag toegang heeft tot een goede maaltijd plus uiteraard een controlemoment heeft of alles goed gaat met de gezondheid. Doet de bewoner niet open dan wordt de contactpersoon van de bewoner direct op de hoogte gesteld.  Het drie gangen menu bestaat telkens uit soep/koude salade, de hoofdmaaltijd en een te kiezen dessert. U kunt kiezen uit een toetje (papje), fruit of een heerlijk chocolade Koek. Ook heeft u de mogelijkheid om (af en toe) het gastronomische menu te bestellen. De heerlijke gerechten zullen u versteld doen staan. Neem voor meer informatie contact met ons op. dit kunt u doen door ons te bellen of het contactformulier hieronder in te vullen. wij nemen dan contact met u op. Heeft u als instelling/bedrijf interesse dan komen wij graag langs om ons product te demonstreren. Een leuke manier is bijvoorbeeld het instellen van een testpanel bestaande uit uw bewoners/werknemersbestand. Ook gewoon vrijblijvend eens een keer uitproberen is zoals eerder gezegd geen probleem. U zit nergens aan vast. Voorwaarde is dat u zich binnen de route bevind. Bij voldoende animo gaan wij beslist meerdere routes bezorgen. Schrijf u daarom alvast in. 


Bekijk hier het menu


A. Regulier menu  

B. Gastronomisch menu


Gezellig samen eten in het eetcafe 


Samen met een aantal cafe's en een dorpshuis zijn we een samenwerking gestart. Het doel van de bijeenkomsten is het samenbrengen van (eenzame, oudere) mensen door middel van een heerlijke maaltijd, en het vergroten van de omzet van het cafe/dorpshuis. Wij nemen alle lasten uit handen, laat u informeren! We willen graag in iedere kern een eetcafe starten dus meld u aan als u interesse heeft. 


Traiteur Zeeuws-Vlaanderen is onderdeel van Zeelandcare Thuiszorg


Zeelandcare Thuiszorg

Noordstraat 10

4532 GG Terneuzen

0115-713032

www.zeelandcare.nl

info@zeelandcare.nl


Contactformulier